Solutii radioprotectie – aparatura dozimetrica, echipamente radiprotectie

Sisteme de laseri

Sisteme de laseri

Adaptate fiecărei camere de tratament cu radiații, sistemele de poziționare cu laser HIT (High Impact Technology) se disting prin posibilitatea de  tratare a pacienților cu o precizie mare (până la +/- 0,1 mm). În plus, ajustarea echipamentului se face automat și  rapid. Sistemul HIT optimizează timpul petrecut în tratarea pacienților și imbunatateste experienta de lucru a  profesioniștilor care operează echipamentul.

Laserii de poziționare a pacientului HIT de la CYRPA permit o simulare virtuală mai rapidă și mai precisă în radioterapie, sunt compatibili cu toate scanerele CT.

Avantajul cheie al configurației HIT este că toate liniile sunt în cutii independente. Aceasta înseamnă că poziționarea / fixarea ajustabilă a laserilor transversali permit o proiecție mai profundă a liniei laser (de exemplu, pentru pacienții mai mari).

Prin simpla apăsare a unui buton, crucea sau linia laserului cu diode pot fi roșii și / sau verzi, de fiecare dată cu o precizie de poziționare de +/- 0,1mm, oferind o utilizare mai precisă și mai rapidă. Dioda dublă poate fi adaptată la tonul pielii fiecărui pacient și are avantajul unei redundanțe încorporate. Schimbarea de la o culoare la alta se face de la distanță și instantaneu.

Reglajele fasciculelor laser sunt accesibile de la distanță prin intermediul unei Tablete PC și o rețea wireless și cu un PC în camera de control cu CYRPASoft. Această sesiune de ajustări durează aproximativ 10 minute. Sistemul este cuplat la o fantomă pentru reglarea automată a razelor laser „SmartPhantom CT”.

Tehnologia CYRPA pentru laserele mobile include un microprocesor și un codificator încorporat care oferă feedback în timp real software-ului cu privire la poziția solicitată. În plus, un codificator liniar extern verifică poziția capului optic și verifică dublu poziția acestuia pentru a asigura cea mai bună precizie în poziționarea pacientului.

Solicită o ofertă

Un consultant te va contacta pentru detalii și oferte